Library
日本語
Home
Newly Arrived
Material Search
Periodical List
Calendar
all features≫
Show All
Close
Library
Volume List
Back to Periodical List
Copy Title and URL
Copied
Title information
Outline
New Food Industry
エヌエフアイ合同会社
9
9
Detail
Open the detail
Close the detail
Journal Code
Z00000103
Jpn. or Foreign
和雑誌
Title
New Food Industry
Frequency
9
Publisher
エヌエフアイ合同会社
Classification 1
588.05
ISSN
0547-0277
Numbers of Copy
1
Location Code
15
一階雑誌コーナー
Volume List
Volume
271
items
sort by
sort of the first
Newest
Oldest
Vol. No. asc.
Vol. No. desc.
View switching
Show list
Show thumbnail
15
20
30
50
per page
Prev. page
1
2
3
4
5
6
7
/ 19
8
9
10
...
Next page
Volume - Vol. No.
Volume - Years of Serial
Volume - Feature Article
91
Volume - Vol. No.
Vol.55 No.4 (641)
Volume - Years of Serial
2013/4
Volume - Feature Article
抗酸化栄養素の虚血性脳卒中に対する予防効果
92
Volume - Vol. No.
Vol.55 No.3 (640)
Volume - Years of Serial
2013/3
Volume - Feature Article
アミノ酸分析のための固相抽出法
93
Volume - Vol. No.
Vol.55 No.2 (639)
Volume - Years of Serial
2013/2
Volume - Feature Article
ノロウィルスの代替としてのネコカリシウイルスに対する粉末化バイオイオナースの不活化効果
94
Volume - Vol. No.
Vol.55 No.1 (638)
Volume - Years of Serial
2013/1
Volume - Feature Article
乳酸菌KT-11を利用したペット用アレルギー対策サプリメントの開発
95
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.12 (637)
Volume - Years of Serial
2012/12
96
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.11 (636)
Volume - Years of Serial
2012/11
Volume - Feature Article
リゾホスファチジン酸濃縮食品の開発に関する基礎研究
97
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.10 (635)
Volume - Years of Serial
2012/10
Volume - Feature Article
環境に優しい成分調整技術-マイクロ波等を活用した乾燥と抽出技術
98
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.9 (634)
Volume - Years of Serial
2012/9
Volume - Feature Article
カンキツ類等、果物による生活習慣病の予防効果
99
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.8 (633)
Volume - Years of Serial
2012/8
Volume - Feature Article
酵素処理アスパラガス茎熱水抽出物の熱ショックタンパク質発現増強効果
100
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.7 (632)
Volume - Years of Serial
2012/7
Volume - Feature Article
乳酸菌が産生するポリリン酸による腸管保護作用
101
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.6 (631)
Volume - Years of Serial
2012/6
Volume - Feature Article
カエデ属植物の血統値上昇抑制作用
102
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.5 (630)
Volume - Years of Serial
2012/5
Volume - Feature Article
-地域の食資源から抗酸化作用と生理機能の探索- ツルアラメの抗糖尿病作用と抗酸化作用
103
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.4 (629)
Volume - Years of Serial
2012/4
104
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.3 (628)
Volume - Years of Serial
2012/3
Volume - Feature Article
食品と放射線 東京電力福島第一原子力発電所事故に伴う食品の放射線核種汚染とその健康影響評価基準についての放射線生物学的考察
105
Volume - Vol. No.
Vol.54 No.2 (627)
Volume - Years of Serial
2012/2
Volume - Feature Article
米および米加工食品に適応可能なタンパク質分析技術
Copy Title and URL
Copied
Top