Material detail

Outline

日本家政学会誌
日本家政学会誌
2022/09/15

Status Information

This material is reference only.
Binding already

Detail

Registration No. M00060221
Journal Code Z00000098
Jpn. or Foreign
和雑誌
Title 日本家政学会誌
Volume - Years of Serial 2022
Volume - Vol. No. Vol.73 No.9 (689)
Frequency
9
Publisher 日本家政学会誌
Classification 1
590.05
Volume - Page 46p
ISSN 0913-5227
Volume - Feature Article Physical Properties and Palatability of Cookies with Different Compositions of Wheat Flour,Rice Flour,and Soy Protein lsolate Miki YOSHIMURA,Hiromi SAWAMURA and Ryoko SHIMADA
Volume - Location Code
26 二階集密書架
Contents Note 1 課題解決能力を育成するための学習指導方法の検討 ―家庭科教員養成課程初年次生における提案― 土肥麻佐子,西村悟史,福田賢一郎,西村拓一
Contents Note 2 小学校高学年児の養護性 ―家庭科における小学校低学年児との交流を通して― 西岡里奈,倉持清美
Contents Note 3 研究の動向66 家庭生活アドバイザー創生期の活動実践からみる課題と可能性 石井克枝
Contents Note 4 催し・研究助成・教員公募
Contents Note 5 書評『世界の発酵食をフィールドワークする』