日本調理科学会誌
日本調理科学会
2006/06/20
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Registration No. | M00016523 |
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Journal Code | Z00000120 |
Jpn. or Foreign | 和雑誌 |
Title | 日本調理科学会誌 |
Volume - Years of Serial | 2006/6 |
Volume - Vol. No. | Vol.39 No.3 (158) |
Frequency | 11 |
Publisher | 日本調理科学会 |
Classification 1 | 596.05 |
Volume - Page | 185-245p |
ISSN | 1341-1535 |
Volume - Location Code | 26 二階集密書架 |
Contents Note 1 | 総説:摂食から咀嚼・嚥下過程 中澤文子 |
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Contents Note 2 | 報文:Structural and Textural Quality of Pressure-shift-frozen Egg Custard Gel as Affected by glucose. Trehalose or Sucrose Ai Teramoto・Yuri Jibu・Michiko Fudhigami/Thermal behavior of the muscle and skin of three varieties of squid and their changes during cold storage Mieko Kagawa・Misuzu Matsumoto・Chie Yoneda・Keiko Hatae/調味液中での加熱に伴うイカ肉のテクスチャー変化 香川実恵子・松本美鈴・畑江敬子 |
Contents Note 3 | 資料:モチ種紫黒米玄米の吸水ならびに利用特性 中嶋加代子・岸本律子 |
Contents Note 4 | 講座:とろみ調整食品や介護食品に使用されている増粘剤およびゲル化剤 船見孝博・堤之達也・岸本一宏 |
Contents Note 5 | 教材研究:青菜のゆで調理 和泉眞喜子 |
Contents Note 6 | トピックス&オピニオン:学校給食に「地産地消」の器の文化を! 近雅代/平成18年度大会案内,研究発表募集要項 など |