日本調理科学会誌
日本調理科学会
2022/10/05
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Registration No. | M00060295 |
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Journal Code | Z00000120 |
Jpn. or Foreign | 和雑誌 |
Title | 日本調理科学会誌 |
Volume - Years of Serial | 2022/10 |
Volume - Vol. No. | Vol.55 No.5 (257) |
Frequency | 11 |
Publisher | 日本調理科学会 |
Classification 1 | 596.05 |
Volume - Page | 55p |
ISSN | 1341-1535 |
Volume - Feature Article | 糖質含有食品の調理科学 ―澱粉特性の活用とたんぱく質・脂質の影響― 平尾和子 |
Volume - Location Code | 26 二階集密書架 |
Contents Note 1 | Application of Vacuum-Cooking to Plant-Based Foods : Boiled Soybeans and Cooked Soybeans SAINEN Sachie・SEKIYAMA Misato・SHIBATA Keiko |
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Contents Note 2 | Characteristics of the Components of Mussel Extracts Compared to those of Oysters,Hard Clams,and Short-Necked Clams HIRABAYASHI Mayumi・OKAZAKI Takashi・RUN Wang Run・FURUTA Ayumi・TANIMOTO Shota |
Contents Note 3 | 初期稲作民は米をどのように煮炊きしていたのか? ―土器残存脂質分析による新たな学際的アプローチについて― 宮田佳樹 |
Contents Note 4 | 子どもの口腔機能を育てる食育プログラム 浜野美幸 |
Contents Note 5 | 30年後の食を考える料理人たち 土田美登世 |
Contents Note 6 | 紫カンショの品種開発と普及について 倉田理恵・境垣内岳雄・甲斐由美 |