日本調理科学会誌
日本調理科学会
2007/08/20
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Registration No. | M00019572 |
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Journal Code | Z00000120 |
Jpn. or Foreign | 和雑誌 |
Title | 日本調理科学会誌 |
Volume - Vol. No. | Vol.40 No.4 (165) |
Frequency | 11 |
Publisher | 日本調理科学会 |
Classification 1 | 596.05 |
Volume - Page | 76p |
ISSN | 1341-1535 |
Volume - Location Code | 26 二階集密書架 |
Contents Note 1 | ●<総説>茶カテキンの機能と調理時における構造的変化 佐野満昭 |
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Contents Note 2 | ●Some fine aspects and historical background of "Balut and "Penoy",boild incubated fertilized and unfertilized duck eggs Norlita Sanceda・Kumiko Uedaほか |
Contents Note 3 | ●ノート/effect of Freezing Pretreatment on the Preparation of Fruit Liqueur Tomoko・Murakamiほか/加熱調理法別のエネルギー消費量比較手段としてのバッターテストの有効性 肥後温子ほか |
Contents Note 4 | ●講座 環境問題と調理学「持続可能な消費」の視点から 稲葉敦 |
Contents Note 5 | ●だし・うま味再発見 二宮くみ子/●クッキングルーム/災害時のメニュー開発-東北支部報告- 東北北海道支部 東北研究グループ |