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食品衛生学雑誌
日本食品衛生学会
2016/06/25

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Binding already

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Registration No. M00045170
Journal Code Z00000066
Jpn. or Foreign
和雑誌
Title 食品衛生学雑誌
Volume - Years of Serial 2016
Volume - Vol. No. Vol.57 No.3 (328)
Frequency
11
Publisher 日本食品衛生学会
Classification 1
498.55
Volume - Page 67-79p
ISSN 0015-6426
Volume - Feature Article (1) 透析および液液抽出を用いた食品中プロピオン酸のGC分析
Volume - Location Code
26 二階集密書架
Contents Note 1 (2) Determination of Rodenticide Tetramethylenedisulfotetramine (Tetramine) in Processed Foods by Gas Chromatography-Tandem Mass Spectrometry
Contents Note 2 調査・資料 Evaluation of Four Commercial Kits Based on Immunochromatography for Screening Aflatoxin M₁ in Milk
Contents Note 3 食品衛生と保存する技術 -食品を調理する・処理する技術-
Contents Note 4 市販食品のカビ汚染と防止対策
Contents Note 5 共通ルールとしての国際単位系 (SI) と日本工業規格 (JIS),そして学術用語集
Contents Note 6 過去に学ぶ食文化の誤認
Contents Note 1 事例からみる生食による食中毒