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食品衛生学雑誌
日本食品衛生学会
2018/08/25

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Binding already

Detail

Registration No. M00051501
Journal Code Z00000066
Jpn. or Foreign
和雑誌
Title 食品衛生学雑誌
Volume - Years of Serial 2018
Volume - Vol. No. Vol.59 No.4 (341)
Frequency
11
Publisher 日本食品衛生学会
Classification 1
498.55
Volume - Page 161-191p
ISSN 0015-6426
Volume - Feature Article Major Vehicles and O-Serogroups in Foodborne Enterotoxigenic Escherichia coli Outbreaks in Japan,and Effective Detection Methods of the Pathogen in Food Associated with An Outbreak
Volume - Location Code
26 二階集密書架
Contents Note 1 LC-MS/MSを用いた畜産物中のヘキサジノンおよび主要代謝物の分析法
Contents Note 2 イヌサフランのPCRによる簡易迅速鑑別法
Contents Note 3 高速溶媒抽出装置を用いたGC-MS/MSによる魚類中PCBs分析法の検討
Contents Note 4 HPLC-UVによる穀類中の遊離アスパラギン分析法の試験室間共同試験
Contents Note 5 フグ類の分類 -1.トラフグ属 分析の“fitness for purpose”を考える ~Part Ⅲ MSを用いた“Screening analysis”(前編)~ 分析の“fitness for purpose”を考える ~Part Ⅲ MSを用いた“Screening analysis”(後編)~