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食品衛生学雑誌
日本食品衛生学会
2019/12/25

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Binding already

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Registration No. M00054546
Journal Code Z00000066
Jpn. or Foreign
和雑誌
Title 食品衛生学雑誌
Volume - Years of Serial 2019
Volume - Vol. No. Vol.60 No.6 (349)
Frequency
11
Publisher 日本食品衛生学会
Classification 1
498.55
Volume - Page 159-186p
ISSN 0015-6426
Volume - Feature Article 室内における有機リン系難燃剤の精白米への吸着
Volume - Location Code
26 二階集密書架
Contents Note 1 Development of the Genus and Species Determination Method for Histamine Producing Bacteria Isolated from Fishery Product with High-Resolution Melting Analysis
Contents Note 2 透析を用いたチューインガム中のアスパルテーム,アセスルファムカリウムおよびスクラロースの分析
Contents Note 3 DNA Extraction for Sensitive Detection of Shiga Toxin-Producing Escherichia coli in Food by Real-Time PCR Assays
Contents Note 4 平成の食品安全で多事多忙であった国衛研時代と学会会長時代を振り返る 降る雨や昭和は遠くなりにけり 「科学論文を書こう」 フグ類の分類-3.モヨウフグ属,キタマクラ属,オキナワフグ属