食品衛生学雑誌
日本食品衛生学会
2019/12/25
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Registration No. | M00054546 |
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Journal Code | Z00000066 |
Jpn. or Foreign | 和雑誌 |
Title | 食品衛生学雑誌 |
Volume - Years of Serial | 2019 |
Volume - Vol. No. | Vol.60 No.6 (349) |
Frequency | 11 |
Publisher | 日本食品衛生学会 |
Classification 1 | 498.55 |
Volume - Page | 159-186p |
ISSN | 0015-6426 |
Volume - Feature Article | 室内における有機リン系難燃剤の精白米への吸着 |
Volume - Location Code | 26 二階集密書架 |
Contents Note 1 | Development of the Genus and Species Determination Method for Histamine Producing Bacteria Isolated from Fishery Product with High-Resolution Melting Analysis |
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Contents Note 2 | 透析を用いたチューインガム中のアスパルテーム,アセスルファムカリウムおよびスクラロースの分析 |
Contents Note 3 | DNA Extraction for Sensitive Detection of Shiga Toxin-Producing Escherichia coli in Food by Real-Time PCR Assays |
Contents Note 4 | 平成の食品安全で多事多忙であった国衛研時代と学会会長時代を振り返る 降る雨や昭和は遠くなりにけり 「科学論文を書こう」 フグ類の分類-3.モヨウフグ属,キタマクラ属,オキナワフグ属 |