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食品衛生学雑誌
日本食品衛生学会
2023/10/25

Status Information

Detail

Registration No. M00062697
Journal Code Z00000066
Jpn. or Foreign
和雑誌
Title 食品衛生学雑誌
Volume - Years of Serial 2023
Volume - Vol. No. Vol.64 No.5 (372)
Frequency
11
Publisher 日本食品衛生学会
Classification 1
498.55
Volume - Page 167-190p
ISSN 0015-6426
Volume - Feature Article 健康食品に関する市町村保健師の認識と特定保健指導時の健康食品情報の利活用の実態について
Volume - Location Code
15 一階雑誌コーナー
Contents Note 1 (1)The Validity of the Poisson Distribution to Analyze Microbial Colony Counts on Agar Plates for Food Samples
Contents Note 2 (2)Efficacy of Bright Greenish-Yellow Fluorescence Sorting on Mycotoxin-Contaminated Nutmeg Selection and Characterization of Fungal Flora Related to Mycotoxin Production
Contents Note 3 東京都で流通する食肉におけるCampylobacter jejuni/coliの分離状況と薬剤感受性およびマクロライド耐性株の解析(2010~2019)
Contents Note 4 豚および豚肉を介して感染するヒトの豚レンサ球菌感染症について
Contents Note 5 食中毒事件例