食品衛生学雑誌
日本食品衛生学会
2021/12/25
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Registration No. | M00058911 |
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Journal Code | Z00000066 |
Jpn. or Foreign | 和雑誌 |
Title | 食品衛生学雑誌 |
Volume - Years of Serial | 2021 |
Volume - Vol. No. | Vol.62 No.6 (361) |
Frequency | 11 |
Publisher | 日本食品衛生学会 |
Classification 1 | 498.55 |
Volume - Page | 175-208p |
ISSN | 0015-6426 |
Volume - Feature Article | 牛乳から発見されたオフフレーバー物質2-ヨード-4-メチルフェノールの生成経路探索 |
Volume - Location Code | 26 二階集密書架 |
Contents Note 1 | Evaluation of a Species-specific,Stable,and Endogenous Sequence of Eggplant (Solanum melongena) Using LAMP for the Detection of Genetically Modified Eggplants |
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Contents Note 2 | Evaluation of a Risk Communication Program for Pesticide Residues |
Contents Note 3 | 大豆タンパク質の定量に及ぼす調理・加工の影響 |
Contents Note 4 | 日本沿岸に生息する16種巻貝唾液腺中のテトラミン含量 |
Contents Note 5 | 身近にある有毒植物,実は食べられる野草との見分けが難しい話(その6) |
Contents Note 6 | 貝毒検査とサンプルサイズについての考察 |