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日本調理科学会誌
日本調理科学会
2022/10/05

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Binding already

Detail

Registration No. M00060295
Journal Code Z00000120
Jpn. or Foreign
和雑誌
Title 日本調理科学会誌
Volume - Years of Serial 2022/10
Volume - Vol. No. Vol.55 No.5 (257)
Frequency
11
Publisher 日本調理科学会
Classification 1
596.05
Volume - Page 55p
ISSN 1341-1535
Volume - Feature Article 糖質含有食品の調理科学 ―澱粉特性の活用とたんぱく質・脂質の影響― 平尾和子
Volume - Location Code
26 二階集密書架
Contents Note 1 Application of Vacuum-Cooking to Plant-Based Foods : Boiled Soybeans and Cooked Soybeans SAINEN Sachie・SEKIYAMA Misato・SHIBATA Keiko
Contents Note 2 Characteristics of the Components of Mussel Extracts Compared to those of Oysters,Hard Clams,and Short-Necked Clams HIRABAYASHI Mayumi・OKAZAKI Takashi・RUN Wang Run・FURUTA Ayumi・TANIMOTO Shota
Contents Note 3 初期稲作民は米をどのように煮炊きしていたのか? ―土器残存脂質分析による新たな学際的アプローチについて― 宮田佳樹
Contents Note 4 子どもの口腔機能を育てる食育プログラム 浜野美幸
Contents Note 5 30年後の食を考える料理人たち 土田美登世
Contents Note 6 紫カンショの品種開発と普及について 倉田理恵・境垣内岳雄・甲斐由美