Journal of Food Science
Institute of Food Thechnologists
2005/03
|
登録番号 | M00013239 |
---|---|
雑誌コード | Z00000143 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌名,シリーズ名 | Journal of Food Science |
各号 - 年月次 | 2005/3 |
各号 - 巻号 | Vol.70 No.2 (429) |
発行頻度 | その他 |
出版者 | Institute of Food Thechnologists |
分類記号1 | 498.53 |
各号 - ページ | R37-48p,C119-187p,E57-164p,M81-152p,S91-158p |
ISSN1 | 0022-1147 |
各号 - 特集記事 | R:Concise Reviews/Hypotheses in Food Science/C:Food Chemistry and Toxicology/E:Food Engineering and Physical Properties/M:Food Microbiology and Safety/S:Sensory and Nutritive Qualities of Foods |
各号 - 保管場所コード | 26 二階集密書架 |