Journal of Food Science
Institute of Food Thechnologists
2004/11/01
|
登録番号 | M00013053 |
---|---|
雑誌コード | Z00000143 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌名,シリーズ名 | Journal of Food Science |
各号 - 年月次 | 2004/11-12 |
各号 - 巻号 | Vol.69 No.9 (427) |
発行頻度 | その他 |
出版者 | Institute of Food Thechnologists |
分類記号1 | 498.53 |
各号 - ページ | R181-191p,C677-745p,E433-514p,M251-279p,S333-417p |
ISSN1 | 0022-1147 |
各号 - 特集記事 | R:Concise Review/Hypotheses in Food science/C:Food Chemistry and Toxicology/E:Food Engineering and Physical Properties/M:Food Microbiology and Safety/S:Sensory and Nutritive Qualities of Foods |
各号 - 保管場所コード | 26 二階集密書架 |