Journal of Food Science
Institute of Food Thechnologists
2005/04
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登録番号 | M00013606 |
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雑誌コード | Z00000143 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌名,シリーズ名 | Journal of Food Science |
各号 - 年月次 | 2005/4 |
各号 - 巻号 | Vol.70 No.3 (430) |
発行頻度 | その他 |
出版者 | Institute of Food Thechnologists |
分類記号1 | 498.53 |
各号 - ページ | R49-R66,C189-C234,E165-251,M153-M189,S159-S247 |
ISSN1 | 0022-1147 |
各号 - 特集記事 | R:Concise Reviews/Hypotheses in FoodScience C: Food Chemistry and Toxicology E: Food Engineering and Physical Properties M: Food Microbiology and Safety S: Sensory and Nutritive Qualities of Foods |
各号 - 保管場所コード | 26 二階集密書架 |