酪農学園大学紀要
酪農学園大学
1961/10/30
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和洋区分 | 和雑誌 |
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雑誌名 | 酪農学園大学紀要 |
出版者 | 酪農学園大学 |
発行頻度 | 半年刊 |
各号 - 巻号 | Vol.1 No.1 (1) |
各号 - 年月次 | 1961/10 |
各号 - 出版年月日 | 1961/10/30 |
各号 - ページ | 101p |
サイズ | B5 |
内容細目1 | 土橋慶吉 大河原嘉通也 ソバ花粉の生理 Ⅱ 花粉管の成長について |
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内容細目2 | 桑山覚 坂本与市 クローバー類を害するゾウムシ類について |
内容細目3 | 酒田和彦 森谷清樹 樋浦光男 北海道に於いて採集した花粉荷の一般成分について |
内容細目1 | Rikisaku SUEMITSU, Yukio MATSUI and Makoto HIURA: Studies on the Metabolic Products of Macrosporium porri ELLIOTT. Part III. Structure of Macrosporin(Group II) |
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内容細目2 | Rikisaku SUEMITSU, Yukio MATSUI and Makoto HIURA: Studies on the Metabolic Products of Macrosporium porri ELLIOTT. Part IV. Structure of Macrosporin(Group III) |
内容細目3 | Yukio MATSUI, Yuzo TAKEUCHI and Makoto HIURA: Pathological Chemistry of Flax Wilt. I Detection and Identification of Fusaric Acid by Fusarium oxysporum f. limi(BOLLEY) SNYDER et HANSEN |
内容細目4 | Yukio MATSUI and Makoto HIURA: Pathological Chemistry of Flax Wilt. II Detection of Fusaric Acid in Flax Wilt Injured Plants and its Inhibitive Effects to the Germination of the Seeds and to the Growth of the Young Plants |
内容細目5 | Yukio MATSUI, Taeko TAKAMATSU and Makoto HIURA: Pathological Chemistry of Flax Wilt. III The Work of Ethyl Alcohol, one of the Metabolic Products by Fusarium oxyporumf. lini(BOLLEY) SNYDER et HANSEN |
内容細目6 | 土橋慶吉 高杉成道 ソバの花粉生理 Ⅰ 長柱花々粉の人工発芽について |
内容細目1 | Journal of the College of Dairy Agriculture Vol.1 No.1 September 1961 酪農学園大学紀要 第1巻 第1号 昭和36年9月 CONTENTS |
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内容細目2 | Jun-ichi Ushijima: Biochemical Studies on So-called Osteomalacia (Osteo-dystrophia fibrosa) in Horses I. The Chemical Compostion per Unit-Volume of the Bone |
内容細目3 | Jun-ichi USHIJIMA: Biochemical Studies on So-called Osteomalacia (Osteo-dystrophia fibrosa)in Horses II. The Relation Between Histological Findings and Chemical Composition of the Bone |
内容細目4 | Jun-ichi USHIJIMA: Biochemical Studies on So-called Osteomalacia (Osteo-dystrophia fibrosa)in Horses III. Some Factors Relating to Changes in the Composition of the Bone |
内容細目5 | Rikisaku SUEMITSU, Yukio MATSUI and Makoto HIURA: Studies on the Metabolic Products of Macrosporium porri ELLIOTT. Part I. Isolation and General Properties of Macrosporin, a New Pigment |
内容細目6 | Rikisaku SUEMITSU and Makoto HIURA: Studies on the Metabolic Products of Macrosporium porri ELLIOTT. Part II. Structure of Macrosporin (Group I) |