食品衛生学雑誌
日本食品衛生学会
2016/06/25
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Jpn. or Foreign | 和雑誌 |
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Title | 食品衛生学雑誌 |
Publisher | 日本食品衛生学会 |
Frequency | 11 |
Volume - Vol. No. | Vol.57 No.3 (328) |
Volume - Years of Serial | 2016 |
Volume - Pub. Date | 2016/06/25 |
Volume - Page | 67-79p |
Size | B4 |
ISSN | 0015-6426 |
Volume - Feature Article | (1) 透析および液液抽出を用いた食品中プロピオン酸のGC分析 |
Contents Note 1 | (2) Determination of Rodenticide Tetramethylenedisulfotetramine (Tetramine) in Processed Foods by Gas Chromatography-Tandem Mass Spectrometry |
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Contents Note 2 | 調査・資料 Evaluation of Four Commercial Kits Based on Immunochromatography for Screening Aflatoxin M₁ in Milk |
Contents Note 3 | 食品衛生と保存する技術 -食品を調理する・処理する技術- |
Contents Note 4 | 市販食品のカビ汚染と防止対策 |
Contents Note 5 | 共通ルールとしての国際単位系 (SI) と日本工業規格 (JIS),そして学術用語集 |
Contents Note 6 | 過去に学ぶ食文化の誤認 |
Contents Note 1 | 事例からみる生食による食中毒 |
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