食品衛生学雑誌
日本食品衛生学会
2020/08/25
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Jpn. or Foreign | 和雑誌 |
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Title | 食品衛生学雑誌 |
Publisher | 日本食品衛生学会 |
Frequency | 11 |
Volume - Vol. No. | Vol.61 No.4 (353) |
Volume - Years of Serial | 2020 |
Volume - Pub. Date | 2020/08/25 |
Volume - Page | 103-160p |
Size | B4 |
ISSN | 0015-6426 |
Volume - Feature Article | Current Incidence and Contamination Sources of Ascariasis in Japan |
Contents Note 1 | 豚筋肉中残留動物用抗菌剤の微生物学的スクリーニングおよびLC-MS/MS同時測定法の開発 |
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Contents Note 2 | Assessment of Modified Forms of Fumonisins in Corn-based Products Retailed in Japan by an Alkaline Hydrolysis Method |
Contents Note 3 | 牛胆嚢内胆汁のカンピロバクター汚染状況と分離株の性状 |
Contents Note 4 | Behavior of Staphylococcus aureus and Staphylococcal Enterotoxins A and Q in Scrambled Eggs |
Contents Note 5 | Staphylococcal Enterotoxin A Production and Inactivation in Bread during the Production Processes |
Contents Note 6 | LC-MS/MSを利用した迅速簡便な6種類防かび剤分析法の開発 |
Contents Note 1 | 福島市内で市販される乳および乳飲料のアフラトキシンM₁汚染調査 |
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Contents Note 2 | Comparison of Validation Results Obtained by GC-MS/MS and LC-MS/MS for the Analysis of Residual Pesticides in Agricultural Products |
Contents Note 3 | 食品分析に用いる純水・超純水の使用上の注意点 |
Contents Note 4 | タンパク質分析の歴史と燃焼法装置の普及 |
Contents Note 5 | 食品における微生物学的リスク評価の確率的な考え方 |
Contents Note 6 | 第116回学術講演会(長崎)で予定されていたプログラムの紹介 |
Contents Note 1 | 京都市衛生環境研究所,京都府保健環境研究所合築 |
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