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食品衛生学雑誌
日本食品衛生学会
2020/08/25

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Jpn. or Foreign
和雑誌
Title 食品衛生学雑誌
Publisher 日本食品衛生学会
Frequency
11
Volume - Vol. No. Vol.61 No.4 (353)
Volume - Years of Serial 2020
Volume - Pub. Date 2020/08/25
Volume - Page 103-160p
Size B4
ISSN 0015-6426
Volume - Feature Article Current Incidence and Contamination Sources of Ascariasis in Japan
Contents Note 1 豚筋肉中残留動物用抗菌剤の微生物学的スクリーニングおよびLC-MS/MS同時測定法の開発
Contents Note 2 Assessment of Modified Forms of Fumonisins in Corn-based Products Retailed in Japan by an Alkaline Hydrolysis Method
Contents Note 3 牛胆嚢内胆汁のカンピロバクター汚染状況と分離株の性状
Contents Note 4 Behavior of Staphylococcus aureus and Staphylococcal Enterotoxins A and Q in Scrambled Eggs
Contents Note 5 Staphylococcal Enterotoxin A Production and Inactivation in Bread during the Production Processes
Contents Note 6 LC-MS/MSを利用した迅速簡便な6種類防かび剤分析法の開発
Contents Note 1 福島市内で市販される乳および乳飲料のアフラトキシンM₁汚染調査
Contents Note 2 Comparison of Validation Results Obtained by GC-MS/MS and LC-MS/MS for the Analysis of Residual Pesticides in Agricultural Products
Contents Note 3 食品分析に用いる純水・超純水の使用上の注意点
Contents Note 4 タンパク質分析の歴史と燃焼法装置の普及
Contents Note 5 食品における微生物学的リスク評価の確率的な考え方
Contents Note 6 第116回学術講演会(長崎)で予定されていたプログラムの紹介
Contents Note 1 京都市衛生環境研究所,京都府保健環境研究所合築

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  • 1
    Registration No.

    M00055850

    Volume - Location Code
    26 二階集密書架