Holding List

Outline

食品と科学
岸 直邦 編
食品と科学社
2020/01/20

Status Information

This material is reference only.

Detail

Jpn. or Foreign
和雑誌
Title 食品と科学
Publisher 食品と科学社
Frequency
9
Volume - Vol. No. Vol.62 No.2 (778)
Volume - Years of Serial 2020/2
Volume - Pub. Date 2020/01/20
Volume - Page 88p
Size B5
ISSN 0037-4105
Volume - Feature Article Glycemic Index これまでの研究で分かったこと ~体にいい(11) Index(Ⅰ)で11月1日を「低GIの日」に制定~
Contents Note 1 提供品目を特化した飲食店向けHACCPの考え方を取り入れた衛生管理手順書 ~焼き鳥屋編ダイジェスト~

Holding List

Holding1 items
  • 1
    Registration No.

    M00054631

    Volume - Location Code
    26 二階集密書架