The Journal of Nutritional Biochemistry
Elsevier Science
2014/09/01
|
和洋区分 | 洋雑誌 |
---|---|
雑誌名 | The Journal of Nutritional Biochemistry |
出版者 | Elsevier Science |
発行頻度 | 月刊 |
各号 - 巻号 | Vol.25 No.10 (296) |
各号 - 年月次 | 2014/10 |
各号 - 出版年月日 | 2014/09/01 |
各号 - ページ | 991-1100p |
サイズ | A4 |
ISSN1 | 0955-2863 |
各号 - 特集記事 | Vitamin A in post-weaning diets and modification of brain gene expression |
内容細目1 | Proanthocyanidins, docosahexaenoic acid and skeletal muscle oxidative capacity |
---|---|
内容細目2 | Ginger,NGF-induced ERK/CREB activation and cognitive function |
内容細目3 | Vitamin D, obesity and enhanced fatty acid oxidation |