Library
日本語
Home
Newly Arrived
Material Search
Periodical List
Calendar
all features≫
Show All
Close
Library
Volume List
Back to Periodical List
Copy Title and URL
Copied
Title information
Outline
日本調理科学会誌
日本調理科学会
11
11
Detail
Open the detail
Close the detail
Journal Code
Z00000120
Jpn. or Foreign
和雑誌
Title
日本調理科学会誌
Frequency
11
Publisher
日本調理科学会
Classification 1
596.05
ISSN
1341-1535
Numbers of Copy
1
Location Code
15
一階雑誌コーナー
Volume List
Volume
146
items
sort by
sort of the first
Newest
Oldest
Vol. No. asc.
Vol. No. desc.
View switching
Show list
Show thumbnail
15
20
30
50
per page
Prev. page
1
2
3
4
5
/ 10
6
7
8
9
10
Next page
Volume - Vol. No.
Volume - Years of Serial
Volume - Feature Article
61
Volume - Vol. No.
Vol.47 No.4 (207)
Volume - Years of Serial
2014/8
Volume - Feature Article
野菜の色に宿るチカラを探る-加工・調理の重要性
62
Volume - Vol. No.
Vol.47 No.3 (206)
Volume - Years of Serial
2014/6
Volume - Feature Article
根菜類の硬さと調味のシュミレーション 佐藤瑶子
63
Volume - Vol. No.
Vol.47 No.2 (205)
Volume - Years of Serial
2014/4
Volume - Feature Article
食材の加熱による状態変化と伝熱減少現象に関する基礎的研究 長尾慶子
64
Volume - Vol. No.
Vol.47 No.1 (204)
Volume - Years of Serial
2014/2
Volume - Feature Article
脳科学的アプローチによる調理をすることの効果に関する研究
65
Volume - Vol. No.
Vol.46 No.6 (203)
Volume - Years of Serial
2013/12
Volume - Feature Article
ムクナ属ハッショウマメの調理 飯島久美子
66
Volume - Vol. No.
Vol.46 No.5 (202)
Volume - Years of Serial
2013/10
Volume - Feature Article
食品咀嚼中の香気フレーバーリリース研究における咀嚼模擬装置の活用 小竹佐知子
67
Volume - Vol. No.
Vol.46 No.4 (201)
Volume - Years of Serial
2013/8
Volume - Feature Article
きのこ脂質の脂肪酸組成の特徴と調理加工・保存による変化ならびにきのこの放射性物質の蓄積について
68
Volume - Vol. No.
Vol.46 No.3 (200)
Volume - Years of Serial
2013/6
Volume - Feature Article
米飯の食味に関わる米内在性酵素の局在と炊飯中の挙動
69
Volume - Vol. No.
Vol.46 No.2 (199)
Volume - Years of Serial
2013/4
Volume - Feature Article
調理・加工による食品物性の挙動と組織に関する総合的研究
70
Volume - Vol. No.
Vol.46 No.1 (198)
Volume - Years of Serial
2013/2
Volume - Feature Article
スパイス科学受容と機能性
71
Volume - Vol. No.
Vol.45 No.6 (197)
Volume - Years of Serial
2012/12
Volume - Feature Article
放射性物質の食品への影響
72
Volume - Vol. No.
Vol.45 No.5 (196)
Volume - Years of Serial
2012/10
Volume - Feature Article
環境に配慮した「エコ・クッキング」が地球環境問題の改善に与える影響
73
Volume - Vol. No.
Vol.45 No.4 (195)
Volume - Years of Serial
2012/8
Volume - Feature Article
調理におけるデンプンの物性と利用・・・阿久澤さゆり
74
Volume - Vol. No.
Vol.45 No.3 (194)
Volume - Years of Serial
2012/6
Volume - Feature Article
マイクロバブル豆乳泡沫の特性
75
Volume - Vol. No.
Vol.45 No.2 (193)
Volume - Years of Serial
2012/4
Volume - Feature Article
植物性食品の最適加熱条件設定に関する基礎的研究
Copy Title and URL
Copied
Top