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食品衛生学雑誌
日本食品衛生学会
2021/12/25

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This material is reference only.
Binding already

Detail

Registration No. M00058911
Journal Code Z00000066
Jpn. or Foreign
和雑誌
Title 食品衛生学雑誌
Volume - Years of Serial 2021
Volume - Vol. No. Vol.62 No.6 (361)
Frequency
11
Publisher 日本食品衛生学会
Classification 1
498.55
Volume - Page 175-208p
ISSN 0015-6426
Volume - Feature Article 牛乳から発見されたオフフレーバー物質2-ヨード-4-メチルフェノールの生成経路探索
Volume - Location Code
26 二階集密書架
Contents Note 1 Evaluation of a Species-specific,Stable,and Endogenous Sequence of Eggplant (Solanum melongena) Using LAMP for the Detection of Genetically Modified Eggplants
Contents Note 2 Evaluation of a Risk Communication Program for Pesticide Residues
Contents Note 3 大豆タンパク質の定量に及ぼす調理・加工の影響
Contents Note 4 日本沿岸に生息する16種巻貝唾液腺中のテトラミン含量
Contents Note 5 身近にある有毒植物,実は食べられる野草との見分けが難しい話(その6)
Contents Note 6 貝毒検査とサンプルサイズについての考察